Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


här o nu blir där o då - vänta o C


fångad av ett solregn

solregn - och molnen drar förbi
vinden jagar regnbågar
jag spelar bongos i rännstenen

tangentbordet vrider sig i plågor
över mina lögner
ändå fortsätter det regna

nu har solen gått i moln
ett tomt fågelbo i ett naket träd ropar tyst
precis utanför mitt öppna fönster

jag tar fram min mungiga
och drömmer om Bob Dylan
och hans möte med Frank Zappa

solregn - och orden drar förbi
jag landar i verkligheten
dags för lunch




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-05 14:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bravo!
2013-11-10

  Nina.H
När Bob möter Zappa.. kan inte bli vackrare än ett solregn.. underbar poesi där vardag möter drömmar..
2013-11-05

  KYREUS of Sweden
Finfint!
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP