Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Vi befinner oss
i en tid
då de nedfallna bladen
blottar träden

De står nakna
i väntan på att inbäddas
i vit skrud




Fri vers av AA VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-06 00:14



Bookmark and Share


  queenia
det nakna väldigt vackert är.
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP