Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är inte normal - inte heller rörd - utan störd.


RE-Serverad - inte störd

Att vara annorlunda idag,
är inte plättlätt,

ty

normen är annorlunda

Idealister
Kapitalister

att vara normal idag,
är superlätt

det gäller bara att smälta in
i mängden
låtsas må dåligt
uppfylld av sin ångest
skaka på pillerburkar
och öppet visa sitt missbruk

att spy ut sin galla över misären,
är farligt


ty

tryckfrihetsförordningen är hotad
integriteten är utan existens








och vampyrer glittrar som discokulor i solsken...






Fri vers (Modernistisk dikt) av lilla t
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-06 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t