Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


gömma






vi försökte gömma oss

krypa in i bilen och komma undan

men regnet upptäckte oss

övermannade vår gömma

lät sig strilas över bilens alla sidor

och ur stereon skrålade Thåström,

fan, fan, fan






Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-07 11:49



Bookmark and Share


  Li-Lo
det är svårt att vara någons "du"
2014-10-18

  angela Täubert fd Jansson VIP
Här tror jag humorn tittade fram en sek eller två!
2013-12-06

  ResenärGenomLivet VIP
Talande bild...men det kanske kan va mysigt att sitta i en bil i ösregnet, tillsammans med någon man tycker om...
2013-11-07

  KYREUS of Sweden
Dogmafilm
-shortcut.
2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP