Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Signalsubstanser

Naturkrafter bollar

med mitt hjärta


Ser


Livet är inte alltid

så magiskt

som man tror





Fri vers av livsdans
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-07 14:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att bli bollad av

kan vara hur
omskakande
som

Minimalissan
har hämtat
essensord här
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans