Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag inte var som jag är

.

Jag bär all skuld
dina ord var bara orsaken
av hur fel jag är

och jag hatar mig




Fri vers av Mejja
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-03-12 10:50



Bookmark and Share


    Cajsa
Det är inte ditt fel! Kram till dig!
2006-03-12

  mjuk
Till slut trodde du på vad de sa,fast det inte fanns nån verklighet bakom orden.Du orkade inte stå emot trycket. Känslan är glasklar i din text!
2006-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Mejja