Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för alltid förfallen


det fanns en önskan



i de mörkaste vatten, suger musten ur dig
den must som skulle sippra ut
mellan dina ben

bunden försummad och offrad
av den dröm

du bar på

ner tryckt i dyngan av dina tunga andetag
förlösande abstrakta situationer

du bad om det


prestation



i vattenfallets lust förankrade du dig
en kaskad av vätska
träffade din nuna
du bar på lyckan

inte jag

jag bara presterade







Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-07 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus