Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Den suspekta









Flickan såg mina ögon,
natten frös till is,

sanningar av lera,
vaknar aldrig mer då du drömmer om berusade toner,

blodet färgar själar sanna,

ekot av ett skott i natten tankar splittras,
kulan fläker upp beständigheten,

pissar i vår kärlek,

utan någon hänsyn,

till en poesi av drömmar,


tårar rinner bortom själars hemligheter,


vill du ha min kärlek i dig redan, lägg dig i min tanke,

så tar jag dig genast,

med till mina

drömmar





Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-07 23:48



Bookmark and Share


  Stigi Skog
Några fina formuleringar här: "...lägg dig i min tanke , så tar jag dig genast..."
2013-11-09

  Solitaire VIP
Älskar dina fragment
där var och en kan forma sin egen roman,
sin egen thriller
mellan raderna
2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth