Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga utan svar

 

 

Är ett böjt universum

svaret på evigheten?




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-08 00:29



Bookmark and Share


  Tess74
Bra frågeställning. Jag brukar fundera på om det kanske finns en vägg nånstans i universum, och vad finns då bakom den...
2013-11-08

  queenia
Det ordas det om! Vad som sker i parallella dimensioner, bakom krökta universum!

Jag vill se helheten som sann! Älskar tanken av något bakom ridån!


----@
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP