Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjusig yta

Vårt samhälle
målas upp
med en tjusig
yta av ord som

Valfrihet
tillväxt
evidens
privatisering
integration

Orden är kulisser
som döljer
ett förändrat samhälle





Fri vers av AA VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-08 00:47



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sanna ord! En föränderlig värld lever vi i.
2013-11-08

  queenia
så är det. Och de enda som kan förändra det är vi folket. Inte samhället. För det är vi som är samhället.
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP