Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Borta bra men.........

 

efter en dagsresa med buss igår

så känner jag

en sådan glädje

och tacksamhet

att få öppna dörren

känna tystnaden

så skönt det är

att efter en hel dag

med kända och okända

människor

få öppna dörren

stänga den om mig

och känna

borta bra

men hemma

allra bäst

 

anits 8 november 2013




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-08 09:04



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Det bästa med att åka bort är att komma hem....har någon sagt... och det ligger någonting i det!
2013-11-15

    maija tuori

Det är så underbart känslan ...att komma hem precis som Du skriver.
2013-11-09

  Maria T
Skönt att få ha ett hem
2013-11-09

  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2013-11-08

  ULJO
Så sant
2013-11-08

  aol
jaa bara så sant som det är sagt,
2013-11-08

  Larz Gustafsson VIP
Önskar att jag kunde ha det så.
2013-11-08

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...det kan vara roligt att vara med om trevliga saker, men hemma är ändå bäst...
2013-11-08

  Anya VIP
Visst är det så! Härligt när man trivs när man kommer hem.
2013-11-08

  Lars Hedlin
JA skönast är nog hemmets lugna vrå...
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP