Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

circumcaesurae

 

 

igen

 

du går förbi

som skugga

 

bara genom,

mitt nakna

 

 

 

vill jag andas dig

 

vid tidens slut




Fri vers av in effigie VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-09 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP