Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här har jag funnit lyckan

 

 

I ödsligheten

har jag funnit en trygghet.

I det ensamma

finner jag min tröst.

 

Där har jag mina vänner

tystnaden, vinden, ensamheten

och Gud!

 

Vad kan den övriga världen

ge mig

annat än avund, avsaknaden av empati.

 

Här i ensamheten

har jag naturen som min katedral.

 

Mina minnen som sällskap

och min längtan

efter rikedom finns utanför

dörren till min enkla boning.

 

Här har jag funnit lyckan

värdet av det eviga.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-09 12:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En underbar känsla i dina ord...mycket fint...
2013-11-11

  anits VIP
Så fint och ödmjukt skrivet
om att hitta hem
2013-11-10

    ej medlem längre
Mycket mycket vacker dikt. Storslagen. Precis där har även jag funnit min sanning.
2013-11-10

    ej medlem längre
Fint diktat, så tycker jag också.
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP