Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta tankar som bankar!

 

Svarta tankar som bankar på min dörr

Sätter mig inte emot

Nej tvärt om låter det komma

Flödar in flödar ut

Låter det rinna igenom och förbi

Tillåter mig att känna

Sätter sen allt i en hög

Lägger dit ett ton dynamit

Tänder sedan på stubinen

Låter allt ske snart snart snart

Efteråt förlöst härliga känsla




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 358 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-11-09 14:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Öppna dörren låt det
kliva in över tröskeln
fortsätt genom lägenheten
öppna balkongdörren för

Tvärdrag !

2013-11-11

    ej medlem längre
Du gör som jag, tar ut de i ljuset och synar dem från alla håll. Mina brukar visa vara så ynkliga och inte ens sanna, men skulle någon tyka upp sig lite extra var din idé med dynamit helt i min smak. Tack för tipset.
2013-11-11

  Ljusletaren
Plussa och dra i från blir summan av allt. Underbart att vi kan göra så ibland *ler* Fin text/kram
2013-11-11

  Angel of love
Ja ibland måste allt få komma ur en.

2013-11-10

  agneta pichler
tack min vän

ska nog härma dig lite här..

imorgon e de solsken
har jag bestämt :)
2013-11-10

  anits VIP
Bra gjort att låta känslorna
explodera
2013-11-10

  Carina Bendix
Bra gjort. Det låter skönt, ungefär som att skriva av sig. ;)
2013-11-09

  amolunda
Igenkännande känslor
och tankar som du beskriver
exploderande bra!! ;)
2013-11-09

  Mona Nordkvist VIP
Explosiv text! :)
2013-11-09

  Fem hjärtan VIP
Låt känslorna explodera med ett riktigt brak...Tystnaden inom blir en befrielse...
2013-11-09

    ej medlem längre
En explosion av känslor!

2013-11-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra! Rätt hanterat!
2013-11-09

  Teresia Ridell
Bra att våga och orka ta känslor när de kommer..
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin