Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En undran

Det jag ser, hör,
känner
ger mig inspiration
att skriva

Orden står på kö
vill ut, vill ut

Min abstrakta yrkesvardag
ger näring

Liksom kontrasterna
i samhället

Som den nakna fattigdomen
som skriker ut sitt lidande
vägg i vägg med rikedomen

Vart är vi på väg?




Fri vers av AA VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-10 00:59



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
raderna berör
fångar
från första raden
till sista raden

2013-11-10

    ej medlem längre
Du skriver rakt på och tankeväckande. Det är starkt, vasst och snyggt. Gillar det! Känns som ett ärligt skriftande..(säger man skriftande? vet ej..)
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP