Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag klamrar mig fast

flickan går
genom vintervärlden
balanserar på solens strålar

hennes vilja att måla världen med färger
drunkar i de svarta ögonkristaller
hon ständigt skär sig på

och trots att det är hon som blöder
är det dig
hon plåstrar om
för hon hoppas på en trygghet
en kram som aldrig kom




Fri vers av xälsklingx
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-11 05:06



Bookmark and Share


    skamfilad
Griper tag. Enligt mig, riktigt bra!
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

xälsklingx