Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En promenad

jag blir nästan överkörd
av en bil eller nåt och jag kommer på mig själv
med att springa genom livet utan att någonsin
stanna för rödljus

jag ser in i ett skyltfönster och
möter en liten flickas blick
jag ler
tänker att om jag ler så ler hon
men hon har dumma iskristaller i synen och
jag blir arg
för jag vet ju
att en spegel aldrig ljuger
och jag undviker alla som passerar och blåser upp min hubbabubba och
försvinner
hejdå jag är inte som vanligt
det var längesedan nu
jag tynar bort men det är det ingen
som märker

så kommer jag på att det är nog just det
som värker




Fri vers av xälsklingx
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-11 05:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xälsklingx