Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig något att hänga i julgranen

här står jag och tittar
på stunder som
inte finns och
blickar som
aldrig kastas
och liksom väntar
hoppas
på att en famn någonstans ska öppnas




Fri vers av xälsklingx
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-12 13:00



Bookmark and Share


    skamfilad
jag älskar fortfarande den här
2015-08-05

  Mona Nordkvist VIP
Så väldigt bra uttryckt!
2013-12-05

    skamfilad
Fan vad bra!
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

xälsklingx