Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland sa du.

Ibland vill man bara återgå till den där tiden
där man slapp ta itu med sig själv
och alla andra

Då man bara var

Ibland vill man bara lägga sig ner och
sova ut
vakna upp och ha glömt allt som hänt
Rensa ut och på ett tomt blad påbörja en ny berättelse

Ja ibland vill man




Fri vers av xälsklingx
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-14 03:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xälsklingx