Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sending out my soul!

Sending out my soul

Finding other lovely souls

We emerge and living

Blending and mixing around

Cheering the warmth

We truly are as one…

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 267 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-11 10:01



Bookmark and Share


  agneta pichler
Vacker
2013-11-14

  Tittahiit
Underbart, vackert :)
2013-11-12

  axveronika
Javisst. Finns inget bättre
2013-11-11

  Rozsi.kovacs

Bara så underbart att läsa
2013-11-11

  bumerang
Sending from India.
All as one, so true.
And all these wonderful souls.
So Easy to cherish.
2013-11-11

  mysing
realy enjoy the lingo, Lovely!
2013-11-11

  Destino
Så fint.. Gillar verkligen...
2013-11-11

  Angel of love
Varmt och vackert.
2013-11-11

    ej medlem längre
Det är vi verkligen.
Härlig härlig påminnelse eller upplysning om att det är så. Och på engelska blir det ju ännu vackrare.
2013-11-11

  louisegirl
Fint ! kram
2013-11-11

  Fem hjärtan VIP
Härliga rader!
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin