Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän

Kanske kan vi inte
leva med varandra
Men då kan vi i alla fall
vara vänner.

Vi kan vårda vår vänskap
och vattna den flitigt
så den inte torkar ut.

En vän i viken
så jag inte blir besviken.

Vi kan aldrig leva ensamma
Det går bara inte...




Fri vers (Fri form) av bohemen VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2013-11-11 14:43



Bookmark and Share


  axveronika
Ja så klokt. Jag har ofta tänkt att man behöver ju inte sluta tycka om någon för att man "gör slut" på kärleksrelationen. Det är ju så mycket man tycker om hos varandra
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP