Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Missnöjd

 

det finns människor

som är missnöjda med allt

det finns ingenting

som är bra

 

att få en present

så gnälls det

det är fel

personen vill ha något annat

än det som ges

 

jag har sett det

på nära håll

det är jobbigt med

en sådan människa

 

har man tak över huvudet

en dörr att stänga

varmt och skönt

där man bor

mat bordet varje dag

 

Varför gnäller man då?

 

det är en fråga jag ställer mig

ofta samma personer som gnäller

det kanske är något

som inte bra i det egna livet

därför klagar och gnäller man

istället för att ta i tu

med orsaken till att man inte är nöjd

 

anits 12 november 2013

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-12 18:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Applåder för din så sanna text!
2013-11-16

    ej medlem längre
Ja, vi måste ta itu!
2013-11-16

  Michaela Dutius
Så sant du skriver!!!!
Och så väl poetat!
2013-11-15

  ULJO
Du har så rätt och skriver så klokt
2013-11-15

  Anya VIP
Det är många som mår dåligt där ute och att gnälla är väl en signal på att det inte är bra. Sedan gnäller ju en del som en ventil, dvs att få släppa ut lite och sedan känns det bättre. Ibland upplever jag sådana människor som energitjuvar, jag orkar inte riktigt med dem. Men det är ju mitt problem och det gäller då för mig att sätta gränser och inte umgås med dem.
2013-11-14

  Sofhia Wirström
mycket sanning i dina rader
bra skrivet

2013-11-13

  Annika Persson
Om man är missnöjd med allt är man missnöjd med sitt liv eller så är det nåt fel i huvudet.

Jag är själv missnöjd, men inte med allt, utan med några beteenden, som jag velat punkta, men inte orkat pga. av samma anledning.
2013-11-13

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2013-11-13

  aol
ja bra skrivet vännen en stor sanning,
2013-11-12

  M M Mannheim VIP
Ja, jag var missnöjd när jag fick en Volvo istället för en Porsche! Men jag sa inget.
2013-11-12

  Stefan Höglund
värst är folk som blir bortbjudna o sitter o petar o kritiserar maten borde ha stryk bra skivet!!!
2013-11-12

  ResenärGenomLivet VIP
Ja...det finns sådana människor...man får försöka vara positiv själv ändå...
2013-11-12

    Birgersdotter VIP
Just det...rätt
2013-11-12

    ej medlem längre
så sant så
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP