Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den magiska gränsen

Här finns gränsen

här känner jag vad jag vill ha

och vad jag inte vill ha


Här kan jag njuta

den vitala

måttfullheten




Fri vers av livsdans
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-13 06:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
på lina mellan ytterligheter hända många spännande ting som när balanserandet går som en dans
2013-11-23

  Ergo Summa
:D FINT!!
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans