Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanka


Mytologi

 

Jag plockade fram

ariadnetråden i

prokrustesbädden,

knöt den gordiska knuten,

höjde damoklessvärdet...

 




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2013-11-13 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP