Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske en vakendröm


De nattliga ryttarna

 

Ingen förkunnar ryttarnas ankomst.

De kommer från bergen

och rider utan sadel.

Under hetsiga rop

skyndar de genom stadens gator,

alltid nattetid.

Folket vaknar och undrar.

På morgonen finner de

spår av hästhovar

på de leriga gatorna.

Då vet de med säkerhet.

 

Nästa natt är allt som vanligt.

 




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-13 08:24



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Rader som verkligen sätter fantasin i rörelse! Jag undrar vad de gör, alla dessa skuggdjur i mörkret...
2013-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP