Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du visste stegen...

Du visste
stegen

genom
oskyldig
lavendel

till
mötet
i lågor
av lust

rodnande
kroppar
pulserade

genom
samma
nära
andetag

nära

och
för nära
då avstånd
tvingade

men

i ögonvrån
såg jag

att du log...






Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-13 10:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och berörande skrivet.
2013-11-14

    ej medlem längre
Strålande vackert!
Sensuellt!
Härlig visuellt!
2013-11-14

    ej medlem längre
jättefint skivet..
2013-11-13

  agneta pichler
vacker
2013-11-13

  Angel of love
Väldigt nära och vacker.
2013-11-13

  Lars Hedlin
Magiskt fint!
2013-11-13

    ej medlem längre
otroligt vackert
2013-11-13

    ej medlem längre
så fin så!
2013-11-13

  Nina.H
Innerligt vackert.. passionerat!
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP