Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gammal vän

Nyss talat
med en vän
från förr

När vi talas vid
tar vi vid
där vi var
vid förra samtalet
för två
eller fem år sedan

Och det känns
som det var igår

En märklig känsla
men behaglig




Fri vers av AA VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-11-13 22:34



Bookmark and Share


  Armo

Sanna vänner är som stjärnor, även när avståndet blir astronomiskt och även när de inte syns , finns de där ändå. Tyckte om din text
2013-11-20

  Minkki VIP
bäst :)
2013-11-20

  Maria Sundelin VIP
Det är sann vänskap det.
2013-11-15

  louisegirl

Äkta vänskap! Bra skrivit!
2013-11-15

  Rozsi.kovacs

En sann äkta vän känner man innan
o utan även om våra år passerar
2013-11-15

    ej medlem längre
Ja! en sån vän har jag med. :) såna vänner är såna där som tycks förbli ens vänner hela livet. fint! och nu påmindes jag om henne.
2013-11-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint tecknat om verklig vänskap!
2013-11-14

    skamfilad
Jag vet vad du menar! En skön vänskap det där. Fint.
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP