Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

än idag.. - del III



tiden efter
mitt hjärtas förlust

var ett helvete
utan slut

hur många år har gått?


ändock jag
än idag

drömmer mig
in i din famn

varför

du var förbjuden
på alla sätt

men så elegant

Oh min Gud

när jag tänker oss ihop

din.. nej ditt allt
var för mig
helt bedövande

hur skulle jag någonsin
kunna tacka nej

minnet spårades upp
av ett ansikte så bekant

du satt i bilen
vid bensinstation

förra veckan

jag körde förbi..
våra ögon möttes
jag svär de var Du

ditt ansikte så plågat

förlåt serce
men du
inte ensam är
om att vada i
dem förtappades spår

den gången
jag kastade dig

den gången
började mitt hjärta blöda
än i dag är såren inte läkta


nu endast
mina skrivna ord
kan ge en glimt av
vår intensiva saga

~ agnieszka ~

13/11-2013
mölndal











Övriga genrer (Drama/Dialog) av agneta pichler
Läst 386 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-11-13 23:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
;) Bra Agneta!
2013-11-18

  bittemi VIP
Starka ord som berör
2013-11-18

  hansensson
Bra dom tre texterna. Rytm och hjärta.
2013-11-15

    ej medlem längre
En liten dikt kan säga så mycket
träffande
2013-11-15

  Carina Bendix
Berörande text om stark kärlek som inte kan glömmas..
2013-11-14

  ULJO
Berörs djupt
2013-11-14

    ej medlem längre
Blod rinner ännu från din penna.
2013-11-14

  Fem hjärtan VIP
Så väldigt berörande...Kram!
2013-11-14

  Lars Hedlin
Berörs och känner med dina ord!
2013-11-14

  Angel of love
Starka minnen som fortfarande känns mycket.
2013-11-14

  Maria Sundelin VIP
Vissa minnen vill inte lämna oss.
Kramar
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler