Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en längtan



så vacker att den faller isär

vad gjorde du för att bli älskad
vad gjorde du för att bli sedd

fyllde din tillvaro med överdrifter,lögner och en tro om förändring

men ja,

jag
kunde inte göra det
som du så högt önskade

leda dig till trygghet











Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-14 01:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket känslig, spröd text Inledningen och rubriken är mycket vacker, väl vald, iaf väldigt passande till
Du vet väl om att du är värdefull..som den du är.
Kram
Zafiro*
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus