Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gräver och...

 

 

 

där, djupt inuti

på det frusna fältet

 

återfinner jag

 

bland ljus och skugga

en längtan, till och från;

 

spirande tystnad,

 

fragment

av det vackra

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-14 08:06



Bookmark and Share


  Minkki VIP
fina skikt i din dikt
2013-11-15
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP