Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Shake that spear, Mr Shakespeare!


Who's the drone?

Two bees or not two bees?
that is the question.
One looking for love,
one for nectar...




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-14 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP