Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Barn har koll på det mesta...' av Ewa-Britt Nilson, inspirerade till kommentaren. Barnet på bilden står förstås modell helt frivilligt och kom inte till skada rent själsligt sett under dagen då fotograferingen ägde rum.


Kritik på en text (1051) en rick





Toto är väl en musikgrupp populär
utöver något med hästars besvär
choklad finns i många figurer
efterfrågas av olika filurer
så varför inte av barnsliga begär




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-14 19:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
och jag gillar,
denna fina text!
Bra Lo!
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP