Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


OM

 

om du räcker mig

din hand

så lovar jag

att ta emot den

 

om du ger mig ett äpple

ännu en gång

så lovar jag

att ta emot det

 

nu vet jag

att du är ärlig och sann

 

jag vet nu

att du sett min ensamhet

utsatthet och rädsla

 

om du räcker mig

din hand

så lovar jag att

ta emot den

med glädje

 

 

anits 14 november 2013




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-15 00:07



Bookmark and Share


  Piann VIP
En vacker och berörande text.
2013-11-16

    maija tuori

Berörande vackert text !
2013-11-16

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fina ord till en ljuvlig bild...
2013-11-16

  Eva Helene VIP
Löftesrikt, fint!
2013-11-15

  Lars Hedlin
Varm kram till dig för en mycket bra text!
2013-11-15

  Michaela Dutius
En mjuk och vacker text....jag lovar att ta emot din hand.....så starkt
2013-11-15

  Sofhia Wirström
berörande text
varm
fin

2013-11-15

  Bibbi VIP
En enastående fin och vacker bild dessutom.
2013-11-15

  Bibbi VIP
Så starka ord som griper tag.
2013-11-15

  ULJO
Vilken fin och berörande text du levererar
2013-11-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP