Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag = dömd sedan länge

Oavsett vilken spegel jag speglar mig i

Oavsett vilken tidsepok det är, vilken ålder jag har, vilken yta jag har

Oavsett allting som finns i hela världen

Så är JAG alltid JAG och aldrig någon annan

Så varför bli förvånad

När livet ännu en gång följer samma mönster

JAG är ju JAG, så vad finns det och förvänta

JAG är ju JAG







Fri vers av PoetTina
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-03-12 20:20



Bookmark and Share


  Anders P H
Att jag är jag kan ju vara något bra - ja
t o m med något riktigt bra! Beror ju på hur
jag klassar mig själv.
Men visst är det bra att då och då titta sig
i spegeln och gurgla sig med verkligheten:
JAG är ju JAG.
Men hur kan jag vara säker på
att jag inte är drömd
sedan länge...?
Jag tror jag krossar glaset
och låter bitarna ligga.
2006-04-09
  > Nästa text
< Föregående

PoetTina