Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillknäppt

tyst -
försluten
kvävd

eko



tilltäppt
uppstyrt
stelt


förväntansfullt -
avvaktande
frigjort


återblick


provokativt
äcklande
förhatligt




livet ställt på paus...







Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-15 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t