Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regn är skönt - speciellt dropparna

 

 plötsligt hade såpbubblorna brustit i små glitterregn

och ingen hade uppfunnit paraplyt

istället glittrade vi nakna

för alla hade stulit kejsarens kläder

 

  

 

 




Övriga genrer av sol
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-03-12 21:01



Bookmark and Share


    steffe struts
sicket fint bildspråk!

bra rubrik också

stefan
2006-03-14

  Pulsatilla
Härligt målande! Såpbubblor blir så hääärligt kladdiga när de spricker!
2006-03-13

  hawkeye
Låt oss njuta av dropparna som träffar våra kroppar...
2006-03-12
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol