Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

Hon sitter ensam i sitt hörn
ser så sorgsen och sliten ut
i både kropp och själ.
Vill någon älska denna flicka ?
Glömd och lämnad i mörkret, ensam.
Mycket hon vill men säger ej.




Övriga genrer av LillaMow
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-03-12 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaMow