Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam flicka

Ensam flicka under bänken ligger.
Någon som ser ?
Det är någon som tigger.
är det någon som ger ?
Ensamheten växer.
något att göra åt ?
Vem vill läsa alla texter ?
Hellre lyssnar jag på en låt.
utan att tänka.
så växer det bara.
någon blir plötsligt en änka.
Blivit bunden i en snara.
Sliter och slåss.
huden är blek.
vem annars förstås.
vem vill vara bunden av allt svek ?
stackars flicka under bänken ligger.
någon som bryr sig ?
hon bara tigger.
hon kollar på dig.




Övriga genrer av LillaMow
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-03-16 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaMow