Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omedvetet vacker

Han sitter så nära men ändå så långt ifrån.
Han säger att han är ful och otillräcklig.
Det tycker inte jag, vågar inte säga det.
Är jag elak som låter honom tro på det som inte är sant ?
Du har sagt det så många gånger till mig.
Hur uttalar man det ? Jag har glömt.
Snälla förlåt, du är vacker.
Jag älskar dig.




Fri vers av LillaMow
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-03-16 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaMow