Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor med klor, eller ?

Finns det raser ?
Vad är en ras ?
Kan man likt djur delar in i fack ?
Finne, Grek och Polack ?
Men hur vet man vart man hör till ?
Får man göra som man vill ?
Eller ska jag följa färg ?
Men på ögon, hy eller märg ?
Är skillnaden så stor ?
Jag menar ingen har ju ens klor.
Sägs det inte att vi alla är lika ?
Ja men då så ska vi ta en fika




Fri vers av LillaMow
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-03-12 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaMow