Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbannad

Jag ringer dig nu
men du svarar ju inte
nu hatar jag dig




Bunden vers (Haiku) av LillaMow
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-03-12 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaMow