Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågar mig själv: Är väntan bra eller dåligt??


Har ödet snabba ben?

Är det bra att ha tålamod?
Att sitta och vänta på det som förmodas komma?

Eller ska man springa iväg?
Innan man inväntat det stora som skulle hända?

Kanske springer man då iväg från ödets karavan?
Om man har för bråttom?

Kanske ska man ändå vänta ut tiden?
För att inte råka missa det viktiga som väntar?

Eller väntar man istället förgäves?
För ödet har väl snabba ben?








Fri vers av PoetTina
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-03-12 21:41



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
roligt att fundera över :)
ödet är en listig filur, man vet aldrig med honom
2006-03-16

  Oskar...
Ja duh.. Det kan du ju sitta och fundera på en stund.. Men i så fall väntar du på ett svar.. Och är det värt att sitta och vänta på ett svar som ändå inte förändrar något i det stora hela..?
Farfar säger ständigt till mig att det är skadligt för skälen att fundera för mycket. Jag tror väl motsatsen..
Haha, intressant fundering förresten. Snygg text..
2006-03-14
  > Nästa text
< Föregående

PoetTina