Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Disparata minnen I


Karga stenars skärpa mot sommarfötter. Små musselöron samlade i en hand. Ett stråk av mjukhet från havet. Bakom brunt. Ligger någon utslagen. Han minns, inte hon. Indiansommar och marsvinsfarväl. Göran och Herr Ordskrivare, Båtsmans syster (åh för kramar om en mjuk hund) och jordgubbar. Utelämnade. Han minns, inte hon. Herr Ordskrivares skriver brev med bilder av fint. Rut och Bengt. Doft av bokbuss och salt. De minns olika. I hennes huvud finns mellanrum. För överlevnadens skull. 

 




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-18 17:16



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Härligt närvarande och äkta. För påriktigt är utlämnande.
2013-11-19

  yoakimu
Gillar bruket och effekten av kursiveringarna.
2013-11-18
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP