Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nyans av rött

 

 

Blodet rann från såret

ett hjärta

hade slutat att slå.

När skottet från geväret

spängde sönder en dröm

och hjärnsubstansen

gav blodet en grå nyans.

 

Och döden berövade

en familj dess tröst.

Gav sorg 

i julens tid.

En ung man som inte

såg någon möjlighet

till en framtid.

 

Han tog sitt eget liv

för att bli fri!

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-19 00:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man berörs av din text...
2013-11-19

    ej medlem längre
Sverige har blivit kallt
sådant borde inte få förekomma
älska din nästa ---
2013-11-19

  Lärling
Starkt och berörande.
2013-11-19

  Tess74
Mycket berörande text om ett ämne som är jobbigt och hemskt
2013-11-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sorgligt och oförståeligt kan tyckas. Men vad som döljer sig kanske man aldrig får veta. Berörande skrivet.
2013-11-19

    ej medlem längre
oh denna kändes, den var riktigt bra.
2013-11-19
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP