Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ventil

Orden i etern berör
när människor delger sina
tankar, erfarenheter, känslor

Inte minst när orden handlar
om varat om att finnas till

Livet är inte alltid lätt
då är orden en ventil
en möjlighet att lätta på
trycket




Fri vers av AA VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-20 00:44



Bookmark and Share


  maria kide
Ja, precis så är det. Orden ger tankarna och känslorna vingar, en himmel att avteckna sig mot. Fint skrivet
2013-11-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant! Tur att man kan bruka ord i alla lägen. Men ibland får man vara försiktig med dem.
2013-11-20

    ej medlem längre
mycket väl skriftat om dessa ordtrollerier!
2013-11-20

  queenia
precis så.
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP