Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek och hat går hand i hand och ingen kan reta en så mycket som de man älskar....


Ni borde passa er noga

Ni har bott i mitt hjärta så länge

att ni borde veta hur mycket det tål

Ni borde känna till mitt hav av känslor

och hur stormar bygger upp en tornado

Ni borde känna till att det är just ni

som drabbas hårdast

För ni bor mitt i stormens öga

Jag känner att vågorna är väldigt höga nu

så akta er mycket, mycket noga...




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-20 09:37



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stormgudinnan framväller - härligt:)!
2013-12-03

  Alva Johnsson VIP

Otroligt starkt och sant.
2013-11-23

  anits VIP
Så sant skrivet, en känsla som du förmedlar så bra
2013-11-23

  stig wikman
Hm ?
Inte är välan du så farlig .
Men okej , jag ska inte
störa ditt hjärta.
Vill helst inte uppleva
någon tornado.

KRAMÅAPPLÅD.
2013-11-21

  Lars Hedlin
Du förmedlar den känslan bra här vännen! kram
2013-11-20

  Angel of love
Gick och tänkte på den känslan i morse.. Att kärlek och hat, de ligger väldigt nära varann.

Och du får fram det så bra i din text här.
2013-11-20

    ej medlem längre
Mycket bra skrivet! äntligen nån som inte bara stryker folk medhårs utan uttalar krav, det är ärligt och uppriktigt sagt/menat/gjort. Tänk om vi kunde bli respekterade trots att vi inte har samma åsikter och behov.
Kram
Z*
2013-11-20

    ej medlem längre
gillar denna sanning..
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP