Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sång


I Uddevalla

I Uddevalla är det så gott att bo
där kan du finna båd´ kärlek och ro

Där finns allt du kan begära
där känns allt så tryggt och nära

Där porlar livets älv
där kan du va dig själv

Så därför jag stannar kvar
för jag vet vad jag har




Bunden vers (Rim) av bohemen VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-20 11:40



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Så fint om din hemstad, längesedan
jag var där men förstår att du trivs,
fint beskrivet
2013-11-20

  louisegirl

Fint diktat om Uddevalla!
En fin stad, var där mycket när jag bodde i Trollhättan.:)
2013-11-20

  Mona J.
Fin dikt om Uddevalla, och jag håller med, det är fint att bo här :)
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP