Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyget lyfter från

 

Flyget lyfter från

Bromma och försvinner

genom molnen

 

Hur gestalta

den kärlek jag upplever

utan att bli banal

 

Våra krämpor har

osannolikt nog fört oss

mera samman

 

När vi landar

nästa gång i Spanien

vet vi mer




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-22 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP