Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändlig?

Då och då reflekteras ljuset från dina andetag på mina läppar
Stilla och varsamt försöker jag plocka ner varenda glimt av det oändliga
Ditt oändliga
Stunden är kort och skälvande
(varför kan vi inte stanna här?)
Men vi förs genast iväg av strida strömmar som sveper oss bort, bort, bort
Till nya reflektioner
En annan oändlighet




Fri vers av taxmannen
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-22 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

taxmannen