Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördag 16.02

Det plingade till och glaset fylldes med vin
Klockan var tre
Du var inte ens mörk ute

Det luktar fränt, som av tvättmedel
Renheten främjar
mina smutsiga tankar

Öppnade böcker blir aldrig lästa
Jag slösar på orden
Huvudet värker av dig

Namnet på skärmen tar mig tillbaka
Rygg mot hörn
Knivar i hans ögon

Testar nya ögon i nya städer
men jag vet
att cigaretten brinner ut

Vi luktade tvättmedel, fränt
och jag tvekar
Jag har redan sett dig




Fri vers av taxmannen
Läst 234 gånger
Publicerad 2015-10-24 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

taxmannen